Domenico Dolce 1958-ban született egy szicíliai faluban, ahol már gyerekként megismerkedett a szakma rejtelmeivel, hiszen szabó édesapja egy kisebb ruházati céget vezetett. Dolce, ahogyan az ifjú olasz tervezők körében “szokás”, Milánóba, a divat fővárosába ment tanulni. Itt ismerte meg Stefano Gabbanát, akihez nemcsak az üzleti, hanem a magánéletben is egyre szorosabb szálak fűzték.
Gabbana eleinte nem sokat értett a divathoz, nem jósoltak nagy jövőt a tervezőnek. Ennek ellenére 1985-ben létrehozták a Dolce & Gabbana nevű közös cégüket, ami azután világhódító útjára indult.

Stílusukat tekintve a páros a legkülönbözőbb elemeket emelte be öltözékei kelléktárába: sok divattervezővel ellentétben nem fókuszáltak néhány színre, a paletta minden árnyalata megtalálható a Dolce & Gabbana- kon. A világos, esetenként harsány színek a déli olasz temperamentumot testesítik meg. Szicília a maga hangulatával több munkájukban is megjelenik (név szerint akár a Sicily parfümöt is említhetjük), egyes ruhadarabjaik pedig kifejezetten erotikusak.

 

A Dolce & Gabbana nem más mint a tökéletes kézművességhez és a megismételhetetlen részletekhez való aprólékos ragaszkodás. A szemüvegek terén a márka törekszik az avantgárd, olasz elegancia, valamint a tökéletes illeszkedés és a kényelmes használat ötvözése. A márka minden kollekciója olyan nőkre gondolván lett megalkotva, akik a márka szemüvegei által akarnak tekintetükkel hódítani. Földközi- tengeri hangulat és annak minden szmbóluma a Dolce & Gabbana jelképei is egyben: virágok, tengerparti látképek, tészta, pizza, zene. Ezek azok az inspirációk, amelyek a márka esszenciáját reprezentálják. Újra dél szimbolizálja a szenvedélyt, a vitalitást és az életet élvező egyént.

Ortensia

A Dolce & Gabbana legújabb kollekciója, az új Ortensia a virágokkal teli romantikus kertből merít inspirációt. Az új napszemüveg modellek egy hajdanán angol arisztokrata család tulajdonában lévő, szicíliai villához tartozó, kecses, hortenziákban gazdag angolkert történetét mesélik el.  A kollekció minden darabját elegáns, finom színek és könnyed motívumok jellemzik. A hortenziák ékszeres dekorációk formájában, vagy acetátnyomatokban jelennek meg.

Palermo

A fiatal multikulturális, gyönyörű  modellek Palermo elbűvölő utcáit járják, bekukkantva a kis zöldséges és gyümölcsös bódékba, belekóstolva az olasz konyha ízvilágába útszéli éttermekben vagy éppen egy halüzletben. A képekről szinte lüktet a hétköznapi, kissé elhanyagolt olasz vásári hangulat és a luxus sugárzó Dolce & Gabbana öltözékek kontrasztja.

Szeretnél egy gyönyörű Dolce&Gabbana szemüveget magadnak?

Látogass el hozzánk, hiszen a sötétedős, páramentes vagy kékfény- szűrős szemüveglencsék 20 % kedvezménnyel kaphatóak.

Meg is tudjuk vizsgálni is a látásodat. Akkor sincs gond, ha már távoli és közeli szemüvegre is szükséged van, hiszen a multifokális szemüveggel könnyen megoldható, hogy ne kelljen szemüvegeket cipelned, cserélgetned.

Jelentkezése után hamarosan visszahívjuk időpont egyeztetése céljából.
Munkatársunkkal megbeszélheti, mikor a legalkalmasabb Önnek a szemvizsgálat.
Alkalmazkodni fogunk Önhöz!

Hívjon most!