Magunkról, Kapcsolat

Üdvözlöm, Szabó Richárd vagyok! Már óvodás korom óta sokat sürögtem- forogtam optikában, hiszen édesanyám már több mint 40 évvel ezelőtt is látszerészként dolgozott.

1998-ban lettem látszerész, majd 2005- ben mester vizsgát is szereztem. A további szakmai fejlődés eredményeként 2007-ben a Semmelweis Egyetem Főiskolai Karán optometrista szakot végeztem, minek köszönhetően már a látásjavításhoz szükségek értékek meghatározásához is gyakorlottságot szereztem. Szóval szemüvegeket 20 éve készítek, látást pedig már 10 éve vizsgálok. Gyakorlatiasságomnak és folyamatos továbbképzésemnek köszönhetően ritkán találkozok megoldhatatlan helyzettel.

Elmesélek egy történetet: egy középkorú Úr jött hozzánk, hogy a nemrég készült szemüvegében szédül, fáj a feje. Mivel nem nálunk készült a szemüveg újbóli látásvizsgálattal kellett kezdenünk. A dioptriák amivel készült a szemüveg helyesek voltak, nem is nagyon tért el a régitől. Ezek után tovább vizsgáltam az esetet, amíg el nem értem a megoldásig. Észrevettem, hogy a szemüvegkeret szára erős nyomást okozott a fül mögötti csontokon. Szemüveg nélkül enyhén nyomva ezt a területet azonnal elkezdődtek a tünetek. Beállítottam a szemüveg szárát, hogy ne nyomja annyira azt a területet és láss csodát a panaszok elmúltak.

 

Elérhetőségek

 

Cím: 8300 Tapolca, Deák Ferenc u. 7.
Email: info@szabooptika.hu
Telefon: (87) 413 – 090
Nyitvatartás: H. – P. 8:00 – 16:00, Sz. 9:00 – 12:00, V. – Zárva
Kövessen bennünket Facebookon és Instagrammon!

 

Facebook.com/szabooptikatapolca

 

 

Instagram.com/szabo_optika_tapolca

Küldd el kérdésed, üzeneted!

11 + 4 =

Szabó Optika

8300, Tapolca, Deák Ferenc u. 7.

Tel.: +36 87 413 090

Email: info@szabooptika.hu

Call Now ButtonHívjon most!