Gondolnád, hogy csak pár perc választ el a jó szemüvegtől? Tudtad, hogy a szemüvegkészítés is olyan precíz munkát igényel, mint például az orvosi eszközök, vagy az autóink alkatrészeinek készítése? Mivel nagyon precíz szerkezetek.
A lencsék pontos méretek alapján történő keretbe illesztése alapfeltétele a jó képalkotásnak.

Persze, megtudjuk csinálni, hó, simán meglesz, pik-pakk összerakjuk. Mintha csak egy iparos mondaná- ismerős mi? aztán amikor készül a remekmű, jönnek elő a hibák. Ezt nem így kellett volna, nem is az lett megbeszéléve, stb… Sajnos sok esetben hanyagság, figyelmetlenség vagy szimplán nemtörődömség miatt nem készül el megfelelően a megrendelt szemüveg. Így lehetséges, hogy például nagyobb lencséket beleerőltetik a választott keretbe. Emiatt a lencséket fokozott feszültség éri, eltorzul és rossz lesz a képalkotása. A felületkezelés is megsínyli, idő előtt összerepedezhet, aztán a réteg szinte lepereg, a lencse átháthatatlan “tisztíthatatlan” lesz, a szemüveg viselése pedig szédülést vagy rosszabb esetben hányingert, fejfájást is okozhat.

Mi sosem sajnáljuk az időnket arra, hogy az ügyfeleink által kiválasztott szemüvegeink gondosan és precíz munkával elkészítve hagyják el műhelyünket.

Kérdésed, véleményed küldd el most!

13 + 14 =

Call Now ButtonHívjon most!