Karácsonyi összejövetelt tartott a napokban a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének Tapolca Kistérségi Csoportja a polgármesteri hivatal udvari tanácstermében, ahova meghívták az egyesület megyei elnökét, a város polgármesterét és Szabó Richárd helyi optikust is.

A tapolcai kisiskolások meghatóan szép karácsonyi műsorát követően, Gábor Istvánné elnök mondott ünnepi köszöntőt, majd Dobó Zoltán köszönte meg az egyesület meghívását. A polgármester hangsúlyozta, a város büszke rá, hogy a jó kapcsolat fenntartásán túl, segíteni is tudja az egyesületet. – A korábbi pénzbeli és eszköz támogatásokat 2020-ban is megadjuk a csoport számára-ígérte.

Szabó Richárd tapolcai optikus arról beszélt, hogy a 2019-es Tapolcán megrendezett Jó, hogy látunk 2019 programsorozatban a Vakok És Gyengénlátók Egyesületénak tagjai is szerepet kaptak, aktív részvételükért pedig hála jár, hiszen nekik köszönhetően különösen jól sikerült a rendezvény. – A támogatók jóvoltából pedig ajándékot is hoztunk önöknek- mondta Szabó Richárd, aki három darab beszélő vérnyomásmérőt, öt darab beszélő vércukormérő berendezést és személyes ajándékként egy számítógépet, továbbá egy teljes év tagsági díj átvállalást ígért meg a csoport számára. – Töreky László, Tapolca Média

Call Now ButtonHívjon most!