Biztosan hallott már olyan szemüvegekről, amelyek drágák. Talán, mert neves divattervező álmodta meg a vonalait, vagy éppen olyan lencséket építettek bele, amelyekért megkérik a pénzüket. Talán mindkettő.

Amikor bejön hozzánk az üzletbe, számos szemüveg néz vissza a polcokról. Ha megkérdezném melyik a legdrágább szemüvegünk, akkor vélhetően az árcédulákat kezdené böngészni. Pedig a legdrágább szemüveg nem az üzlet polcain foglal helyet, hanem eggyel beljebb, a vizsgálóhelységben.

A vizsgáló helyet ad pár nagyszerű gépnek, s ezek között központi helyet foglalja el az Oculus UB4 – a legprofibb próba szemüveg keret. Ezt illesztem az Ön orrára is, a szeme elé a vizsgálat során. Az Oculus UB4 minden nap használatban van, amikor egymásnak adják a kilincset a vizsgálatra jelentkezők. Minden nap pontosan teljesíti feladatát, nem is hinné, hogy ez az egy szemüvegkeret nem kevesebb, mint 136 db alkatrészből épül fel és kézzel szerelik össze őket.

A sok, aprólékos gonddal összeillesztett alkatrésznek köszönhetően rengeteg állítási lehetősége van, és a minősége pedig élenjáró. Nem véletlenül, hiszen az Oculus-szal végzett vizsgálatok a későbbi kényelmes éleslátást alapozzák meg. Tehát rendkívül pontosnak kell lennie, és az is! A német pontosság mintapéldánya.

Amellett, hogy ez a próbakeret lesz a vizsgálat során a legkényelmesebb, az Ön orrán is pontosan és stabil módon tudom hozzáállítani a hozott alapanyagra, az Ön fejére.

Kérdésed, véleményed küldd el most!

10 + 15 =

Call Now ButtonHívjon most!