Mennyibe kerül egy autó? Ha bemegy egy autószalonba és felteszi ezt az érdekes kérdést, akkor valószínűleg érdekesen néznek majd vissza az ott dolgozók. Igen könnyen el tudjuk képzelni azt a sok extrát és tartozékot, milliónyi jellemzőt, ami végül is meghatározza az autó árát.

De hát ki tenne ilyet? Ma már valószínűleg senki nem csattog be az autószalonba ilyen egyszerű kérdéssel.

Olyan ez a kérdés nekünk, mint az autószerelőtől előre elvárni, mi az autó hibája, anélkül, hogy nekilát a hibafelderítésnek illetve az orvostól is azonnal, vizsgálat nélkül választ várni a betegségre.

Mégis akkor mennyibe kerül egy szemüveg? Amikor eljön hozzánk vizsgálatra, az csupán az eleje egy olyan felmérésnek, ami végül meghatározza, milyen szemüveg szükségeltetik Önnek ahhoz, hogy kényelmesen lásson. Aztán ott vannak az Ön igényei. Van aki fémkeretes szemüvegre vágyik, mások divatos műanyagot képzelnek el maguknak, aztán pedig ott vannak a lencsével összefüggő dolgok. Milyen anyagú, alakú, bevonatú legyen?

Egész pontos árhoz tudni kell a szükséges dioptriákat, a leendő keret típusát, méretét, a szemüveglencsék vékonyságát, súlyát, felületkezelését, a felhasználás környezetét és az egyéni igényeket, azaz a vásárló szükségleteit, elvárásait, aminek a szemüvegnek meg kellene felelnie.

Mindezek birtokában egész könnyen kiszámítható egy szemüveg ára.

Kérdésed, véleményed küldd el most!

2 + 11 =

Call Now ButtonHívjon most!