Magyarországon látást csak képzett szemorvos és optomertista egészségügyi szakember vizsgálhat. A vizsgálathoz szükséges ANTSZ által követelt és ellenőrzött tárgyi- és személyi feltételek megléte szükséges. Gondolom nem kell mondanom, hogy a vizsgálatokon alkalmazott eszközök értéke is felülmúlja a több millió forintot. Ehhez adjuk hozzá a fehér hollóként előforduló tapasztalt, alapos és figyelmes optometristát, vagy szemész szakorvost és az alkalmazásához szükséges forrásokat, valamint a helység

költségét, ahol a vizsgálatot végezzük. Egyszerűen ingyenes lehetne, ha beépítenénk a költségeket a keretek árába.
De mi van akkor, ha csak keretet vásárolsz, vagy régi keretedbe szeretnél tetetni a lencséket, vagy máshonnét hozol keretet? Vagy az eltörött keretből a még jól használható lencséket szeretnéd áthelyeztetni egy új keretbe? Igazságos-e az hogy kifizettetnek Veled olyan szolgáltatást, amit nem is vettél igénybe? – Természetesen nem.

Valljuk be, valahol nem is vállalják el ezeket a szolgáltatásokat, hanem komplett, új szemüveget kell csináltatnod pont ilyen okok miatt. Véleményem szerint mindennek legyen saját ára: a vizsgálatnak, a keretnek, a lencséknek, a becsiszolásnak, a javításnak. Lássuk be, ez így korrekt.

De van más is!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a nálunk történő látásvizsgálat során lelkiismeretes kiszolgálást kapsz. Sőt, ettől sokkal többet, igazi értő figyelmet.

A szemvizsgálatra mindenki úgy gondol, hogy az tulajdonképpen gépi elemzés, amit valamilyen szemvizsgáló gép készít el. Erre alapozva egyszerű lehet pontos szemüveget készíteni. Azonban, ha elkészítenénk Önnek azt a szemüveget, amit a gép javasol, akkor nagy valószínűséggel kényelmetlennek érezné. Mivel senkinek nem tökéletes a szeme, ezért a gép által javasolt túlzott pontosság nem indokolt. Így a gépi adatokat csupán kiindulásként kell kezelni.

A gondos szemvizsgálat során, amit végzünk, Ön figyelmet kap, törődést, amivel feltárjuk látásproblémáit. Feltárásuk és kezelésük során minden egyes pillanatban személyes figyelmet kap! Felmérem a reakcióit, a válaszait, igényeit, panaszait. Így tudjuk pontosan azt a szemüveget elkészíteni, ami az Ön szemének a legkényelmesebb.

Jelentkezzen szemvizsgálatra, készítsünk Önnek is tartós, évekig kényelmesen használható szemüveget!

Kérdésed, véleményed küldd el most!

12 + 12 =

Call Now ButtonHívjon most!