Még nem ismerős a szituáció, de könnyen az lehet.

Minden úgy kezdődött, hogy Zoli a reggeli csúcsforgalmat elkerülni szándékozva, nagyobb lendülettel csapta oda magát a vezetői ülésre. Amikor homolokracsapós felismeréssel eszmélt fel, és halántékán már kirajzolódni látszódott épp az a bizonyos lila ér: elfeledkezett róla. El, bizony. Egy pillanatra az ülésre helyezte a szemüvegét, hogy levegye magáról a felesége által ráerőltetett moszkvai bundás pulóvert. Ekkor eszmélt fel, hogy oly sikeres helyválasztása önnön hibáival gúnyolódva épp most keseríti meg az életét. A szára eltörött, a lencse kipattant a keretből. És beütött „ahhh, erre nem számítottunk” tipikus esete. Máris olyan elveszettnek érezte magát, mint Tom Hanks a Számkivetettben. Szemüveg nélkül nem lát, márpedig nem csupán a vezetéshez van rá szüksége, de az aznapi munkafolyamatok során sem nélkülözheti.

Jártál már hasonlóan?

A szemüvegeseket bármikor letaglózhatja a GOND, mely sosem jár egyedül!

Elég mindehhez egy szemüvegtokot nélkülöző „gyorsan elrakom a szemüvegem” féle gyors művelet. Vagy gondatlanul rossz helyen hagyott szemüveg esete, a mobilhoz hasonló padlóraejtés pedig őket sem kíméli. Ilyenkor persze egyesek kétségbeesetten kapkodnak megoldás után: honnan, hogyan szerezzenek „látást” már lehetőleg aznapra. Han Solo féle harcosként csapnak le a legközelebbi optikára, és alkusznak meg BÁRMIVEL.

Te tudod, hogy mihez nyúlnál az esetben, ha a most viselt szemüvegeddel hirtelen történne valami?

Ha szobrot állítanánk a „nincs pótszemüvegem, mert minek” féle hozzáállásnak, akkor abban a főkivitelező alighanem a spórolási láz volna. Ha meghallod azt a kifejezést, hogy pótszemüveg, akkor valószínűleg benned is feljönnek az alábbi kérdések, gondolatok. Ez utóbbiak ide-oda cikázva próbálnak rávenni arra, hogy napold a második, harmadik szemüveg megvételét:

 Minek, ha már van egy? Azért, hogy több tízezer forintnyi érték álljon egy szemüvegtokban, felesleges pénzt kiadni.

 Én roppant óvatos vagyok és nagyon vigyázok a szemüvegemre. Kizárt, hogy bármi komoly történjen vele.

 A legtöbb ismerősömnek csak egy van, és ők is jól elvannak vele.

 Ezt az egyet szeretem, megszoktam, hozzám nőtt. Nem érzek késztetést a cserélgetésre.

Ahhoz, hogy az előrelátó és nyugodt énünk egy jövőbeli váratlan negatív esemény során is mellettünk üljön és pezsgőt bonthasson velünk, ahhoz gyakorlatiasnak kell lennünk. Már most.

Mindig legyen egy biztonságot adó tartalék vészhelyzet esetére akár a prémiummárkás elsőhegedűs mellett.

Vajon megéri-e a munkából való kiesés, egy tárgyalás elnapolása, vagy egy fontos ügy elintézése miatti idő-és pénzügyi veszteség azt, hogy pillanatnyi spórolás okán nélkülözzünk egy biztonsági hálót? Azt a biztonsági hálót, mely időt és pénzt spórolhat nekünk a jövőbeli szituációkat tekintve?

De el kellene dönteni, hogy milyen szemüveget és honnan?

Nyomasztóan sok az olyan saját vagy baráti tapasztalat, amiben „mindenki csak vacakkal szúrja ki a szemét”. Mindeközben mindenkinek más-más szempontok a fontosak. Pedig feltételezem te is az alábbiakat szeretnéd:

• Nyugalmat és kényelmes körülményeket: alapos vizsgálat, részletes szakmai tanács, és semmi „hajt a tatár, mert 3-an várnak épp mögötted” féle noszogatás. Tapolcai optikánkban mi egyedi igényeid alapján olyan szemüveget készítünk, mely valóban stílusos és jól áll neked.

• Biztonságérzetet: nálunk pontos költségekkel számolhatsz, felesleges kiadás nélkül. Roppant kifinomult, szinte finommechanikai érzékkel állunk a te szemüvegedhez is. Mivel annyiféle szemüveg- és lencsekivitel, alapanyag, görbület és vastagság van, hogy sokszor kell a rutin, a megfontoltság, a szakmaiság. Ez nem egy munka, ez egy hivatás.

• Bizonytalanság helyett válaszokat a kérdéseidre: megizzasztó kihívás előtt állhatsz, ha csak kaptál egy gép által javasolt szemüveget, amit kényelmetlennek érzel.  Nyomja a fejed, az orrod; a könyvekbe szinte beletemetkezel, mert kicsivel messzebbről már az olvasószemüveg sem ér semmit. De vajon tudod, hogy miért van ez? Nálunkválaszokat kapsz majd.

• Tapasztalt és szakmai tudás miatt bosszúságok spórolását: a kényelmetlen mindennapokat és az ablakon kidobott pénzt spórolhatod meg, ami egy előnytelen választásból eredhet. Hozzánk a vásárlók visszajárnak, egy kézben letudhatod a szemüveg-kérdést.

Tapolcai optikánkban a helyi értékek és segítség, a szakmai tudás adott, megbízható, szép termékekre számíthatsz.

Minek a benzint pazarolni, ha mindez helyben van:Tapolcán. Sokan kispórolnak a szemüvegválasztásnál egy apró, de annál fontosabb részletet: saját magukat és életük mikrórészletű információit. Nem mindegy ugyanis, hogy a szemüveget fizikai munka közben kell hordani, vagy épp számítógép előtti ülőmunkát végezve. Mi ezt is figyelembe vesszük. Neked van „biztonsági szemüveged”? Talán épp itt az ideje, hogy legyen.

Szemvizsgálatunk díja hatezer forint, amiből 3000.- Ft levásárolható.

Jelentkezése után hamarosan visszahívjuk időpont egyeztetése céljából.
Munkatársunkkal megbeszélheti, mikor a legalkalmasabb Önnek a szemvizsgálat.
Alkalmazkodni fogunk Önhöz!

Call Now ButtonHívjon most!