A Maui Jim története 1980- ban vette kezdetét a Hawaii strandokon. Ma már a világon szinte mindenhol létezik Maui Jim képviselet és vezetővé vált a prémium polarizált napszemüvegek szegmensében.

“A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.”

Ez az “Aloha-Spirit” minden Maui Jim napszemüvegben jelen van.

 

 

A NAP vezet minket

 

 

Mi, a Maui Jimnél a Naptól vesszük a példát. Olyannyira része az életünknek, mint a levegő, amelyet beszívunk. Alatta dolgozunk, alatta játszunk, és a sugaraiban lazítunk. Az a célunk, hogy egyre többet és többet tudjunk megmutatni a világ ragyogó színeiből úgy, hogy közben megvédjük vásárlóink szemét az éles fényektől és a káros sugaraktól. Ennek köszönhetően szabadalmaztatott PolarizedPlus2 lencsénk minden más napszemüvegnél jobb látóélességet, védelmet és színkiemelést biztosít.

Egyedülálló technológia

 

 

A Polarized Plus2 egyedülálló szabadalom, ez a technológia semlegesíti a vakító fényt, ezáltal szabadon élvezhetővé teszi a természetes színeket. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen.

A lencséket polarizáló, bi-gradiens és tükröződésmentesítő bevonattal kombináljuk. Lakkréteg és termikus kemény bevonatok biztosítják a karcállóságot, a vízlepergető réteg teszi teljessé a komfortos viseletet. A lencsék semleges szürke, Maui rozé, bronz és zöld színekben elérhetőek. A Maui Jim napszemüvegek természetesen dioptriás lencsékkel is rendelhetőek.

 

Egyedülálló garancia

Napszemüvegeinkre kétéves jótállást vállalunk az eredeti vásárlónak a vásárlás dátumától számítva, amely minden gyártási és anyaghibára kiterjed. Az orrtámaszok és a szárak a készlet erejéig ingyenesek. Sérülés esetén- a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk kivételével- megjavítjuk vagy kicseréljük bármely Maui Jim napszemüveget.

Ha eltört, megjavítjuk

Bár kiváló minőségű, tartós napszemüvegeket gyártunk, tudjuk, hogy történhetnek balesetek. Ezért akár apró, akár generáljavításra van szükség, a Maui Jim a legtöbb esetben 3 napos határidővel, utolérhetetlen megbízhatósággal vállalja ezek elvégzését.

Látogass el üzletünkbe szeptember 17- én 11.00 órára és csemegézz teljes kollekcióból!

Call Now ButtonHívjon most!