A Timberland hisz abban, hogy bakancsaik, cipőik és ruházataik egész napos viselet alkalmával is kényelmesek tudnak lenni és elég tartósak is ahhoz, hogy elkísérjenek a mindennapos túrázásokra, és mindezek mellett stílusosak is tudnak maradni.

A Timberland vállalatot 1652- ben alapították Abingtonban, az Egyesült Államokban. Jelenleg a VFC vállalat egyik meghatározó márkája a sok közül, melyek főleg ruházati és technikai öltözeteket gyártanak. Biztos ismerősen hangzik az Eastpak, a North Face, a Wrangler vagy a Vans. A Timberland környezet- tudatos termékei és a vállalat dolgozó- orientált magatartása együtt segítik tovább a közösség fejlődését.
De amiről igazán híres az az 1973- óta gyártott sárga bakancs, mely erőteljesen sugallja a márka minőségét, szakértelmét, hiszen minden egyes bakancs 80 munkafázisából számos területen hagyományos kézi munkával készül.

A Timberland 2010- ben törekvő kezdeményezőként határozta el, hogy segít Haiti újra erdősítését és közösségeit. Komoly elhatározásuk, hogy azonosulva a Smallholders Farmers Alliance által felállított értékrendel, 5 év alatt 5 millió fát szeretnének telepíteni és ezzel erősíteni Haiti környezeti- szociális és gazdasági értékeit.

Komoly elhatározásuk, hogy azonosulva a Smalholder Farmers Alliance által felállított értékrendel, 5 év alatt 5 millió fát szeretnének telepíteni, és ezzel erősíteni Haiti környezeti- szociális- és gazdasági értékeit.

Szép megmunkálás, felelősségteljes gyártás

Timberland® márka számonkérhető, hogy miből és hogyan is állítja elő a termékeit. Folyamatos a fejlesztés az újrahasznosítható anyagok alkalmazása területén, melyek alkalmazásra kerülnek a Timberland termékekben. Például 185 millió műanyagflakonnak adtak új életet cipők formájában.

Az emberek ereje a közösségek formálásában

A Timberland lelke a segítő szándék: támogatni a közösségeket, ahol élünk, dolgozunk és játszunk. 2014- ben a Timberland dolgozók egy mérföldkőhöz érkeztek, ugyanis elérkeztek az 1 millió munkaórához, és most már a következő millión dolgoznak. Hogy is csinálták? A Path of Service programmal, aminek keretében évi 40 órát fizet minden dolgozóinak közösségi önkéntes munkáért – amit választhatnak saját maguk, vagy egy olyan kezdeményezésben mint a brand évenkénti Serv-a-palooza eseme kínál, ahol 1500 önkéntes 15 országban több mint 50 munkát segítethetnek.

Szeretnél egy környezet-barát Timberland szemüveget vagy napszemüveget magadnak?

Látogass el hozzánk, hiszen a sötétedős, páramentes vagy kékfény- szűrős szemüveglencsék 20 % kedvezménnyel kaphatóak.
Meg is tudjuk vizsgálni is a látásodat. Akkor sincs gond, ha már távoli és közeli szemüvegre is szükséged van, hiszen a multifokális szemüveggel könnyen megoldható, hogy ne kelljen szemüvegeket cipelned, cserélgetned.
Call Now ButtonHívjon most!